SHOWROOM ÅBENT EFTER AFTALE
0
DKK 0,00

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Katlaudstyr.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Katlaudstyr.dk.


Dokumentation og vejledning:

Hvis der forefindes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Katlaudstyr.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Katlaudstyr.dk, er denne af vejledende art.


Leveringstidspunkt og transport:

Alle bestillinger behandles så hurtigt som muligt, så du forventeligt har varerne i løbet af få dage. Skulle en vare være i restordre, vil du modtage oplysning om dette. Naturligvis betaler vi ved restlevering forsendelsesomkostningerne.
Katlaudstyr.dk tager naturligvis forbehold for udsolgte varer.
Forsendelsen af varer sker med Post Danmark.

Levering af varer fra Katlaudstyr.dk anses for sket, ved varens overgivelse til køber eller overgivelse til fremmed fragtfører, medmindre andet er anført i ordrebekræftelsen.


Hvis du har valgt afhentning:

Varer bestilt til afhentning kan afhentes på Nebsmøllevej 61, 4100 Ringsted. Der fremsendes en mail når varerne er klar til afhentning.
Risikoen for varer købt i Katlaudstyr.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Katlaudstyr.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Katlaudstyr.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode Katlaudstyr.dk har stillet dig i udsigt.


Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Visa/Dankort, Mobilepay eller Viabill.
Der tillægges fragt og leveringsomkostninger kr. 29,00.
Ved køb fra kr. 500,00 betaler Katlaudstyr.dk for fragten til valgfrit afhentningssted.

Ordrenummeret fremgår også af den ordrebekræftelse du modtager på den mail der er opgivet ved bestilling. 

Katlaudstyr.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Katlaudstyr.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Alle priser i Katlaudstyr.dk – på web-adressen https://www.katlaudstyr.dk – er inkl. Moms.


Adgang til data samt ændring, opdatering eller fjernelse af data

Som kunde har du ret til adgang til dine indsamlede datakategorier, og du kan gøre indsigelse mod registreringen i henhold til de relevante regler i EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Ved relevant henvendelse vil vi opdatere, ændre eller fjerne personoplysninger, som vi kontrollerer, med forbehold for overtrædelse af lovgivning.

Vi kan afslå anmodninger, der uden grund gentages, kræver uforholdsmæssig stor teknisk indgriben (f.eks. udvikling af nyt system eller i væsentlig grad ændring af eksisterende processer) eller påvirker andre enkeltpersoners persondata. Alle forespørgsler vedr. dette skal rettes direkte til kundeservice via email til sanne@katlaudstyr.dk


Fortrydelsesret og Returnering:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Katlaudstyr.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Dvs. at du indenfor de 14 dage, skal give Katlaudstyr.dk besked, og derefter har du 14 dage til at sende varen retur. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. En vare anses som værende brugt, hvis den er brugt udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Varen skal altid returneres i original emballage.
Der ydes ikke fortrydelsesret på specialproducerede produkter, ej heller på vitamin- og tilskudsprodukter produkter. 
Af hygiejniske årsager kan bid kun returneres efter aftale.

Hvis varen anses for værende brugt, vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En eventuel værdiforringelse vil blive fratrukket varens oprindelige købspris, hvorefter restbeløbet tilbageføres til det betalingsmiddel, der blev brugt ved det oprindelige køb.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Eneste omkostning du har, når du fortryder et køb, er portoen for at sende varen tilbage til os. Du kan bestille en retur label her. Returlabel koster kr. 49,00 og sendes til dig på mail.
Varer der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, nægtes desværre modtagelse af Katlaudstyr.dk.
Ifølge den nye forbrugerlov skal du give en besked om, at du sender varen retur. Det gør du blot ved at sende en mail på retur@katlaudstyr.dk om, at du ønsker at fortryde dit køb og returnerer dine varer.

Når vi har modtaget din vare retur i ubeskadiget stand, vil vi sætte dit tilgodehavende ind på det betalingsmiddel, der blev brugt ved det oprindelige køb.