SHOWROOM ÅBENT EFTER AFTALE
0
DKK 0,00

Karlslund

Karlslund er dansk producent af sadler og alt andet i udstyr til islandske heste og ryttere.
Du får en fantastisk kvalitet til fornuftige priser, alt sammen udviklet og produceret med den islandske hest for øje. Gå ikke på kompromis med pasform, og særligt tilpasset udstyr, der er formet præcis efter den islandske hests statur.
Indehaverne af Karlslund har stor indsigt i islænder hestenes natur og behov, da de i mange år har drevet stutteri og trænet islandske heste. Der er derved ikke langt fra praksis erfaring/idé til produkt eller den anden vej fra produkt til praksis, når produkterne skal testes igennem og gennemtænkes.

Filter & sortering

Viser 1–16 af 121 resultater

Viser 1–16 af 121 resultater

Karlslund er for alle type ryttere

Ligesom det for hesten er gældende, at dens velbefindende er afgørende for produktudviklingen, så vil rytteren opleve at både tøj og støvler, fra Karlslund har en særdeles god pasform og med høj komfort. Især heldragtefra Karlslund er populære blandt ryttere af alle hesteracer. Et udvalg af dragterne, holder dig tør og varm, med et ydrestof i det særlige Climate+ stof, og indvendigt forret med det bløde Thinsulate materiale. Pasformen er særligt formgivet til ridning. Er kærligheden til islandske heste så stor, at du ønsker at blive påmindet den og vise den i hverdagen, så producerer Karlslund også smykker, som du kan bærer ved enhver lejlighed. Fælles for alle smykkerne er, de selvfølgelig prydes med omridset af en islandsk hest. Ligeledes er den meget genkendelige hesterace også synlig på en lang række af Karlslund andre produkter såsom; beklædning, service, bælter og mange andre produkter, som også kan benyttes i alle andre henseender end i stalden.

Køb Karlslund til din islænder

Forkæl både dig selv eller din hest med de lækre produkter fra Karlslund. Det er ikke kun islænderskikkelsen, der er gennemgående i Karlslunds designs. Brugen af de islandske farver; blå, hvid og råd er benyttes flittigt i produkterne. Herunder er en række produkter udsmykket med fine sten i disse farver. Kærligheden til den islandske hesterace er derved både synlig og mærkbar. Især hvis du ønsker en ny sadel, der tager højde for din hests fysik, bør du prøve en sadel fra Karlslund.